Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Θα πάρουν το έξτρα επίδομα που δικαιούνται τέσσερις καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου;
Κοινωνία

Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Θα πάρουν το έξτρα επίδομα που δικαιούνται τέσσερις καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου;

Η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία σημειώνει ότι «τα έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού επέβαλαν να σταματήσει η λειτουργία των αθλητικών και διδακτικών διαδικασιών όλων των δομών των Δήμων», για να συμπληρώσει ότι «το Δημοτικό μας Ωδείο σταμάτησε να λειτουργεί από τις 11 Μαρτίου και οι καθηγητές του πληρώθηκαν με έκτακτο επίδομα για την περίοδο 11 Μαρτίου έως 17 Μαΐου».

Η παράταξη συνεχίζοντας επισημαίνει ότι «υπάρχουν τέσσερις καθηγητές για τους οποίους μπορεί να επεκταθεί η διάρκεια παύσης εργασίας, άρα οι εργαζόμενοι καθηγητές δικαιούνται το επίδομα για το επιπλέον διάστημα έως και 30 Ιουνίου».

Βάσει των προαναφερόμενων, η Ενότητα για τη Νέα Ιωνία καταθέτει στη δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Ποιες ενέργειες έχει κάνει η δημοτική αρχή για να εξασφαλιστεί το επίδομα στους τέσσερις καθηγητές που το δικαιούνται; 
  2. Υπάρχει πρόβλεψη από τη δημοτική αρχή για χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας διδασκαλίας ώστε να πραγματοποιούνται τα μαθήματα αν προκύψει στο μέλλον ανάγκη για διακοπή λειτουργίας λόγω παρόμοιων υγειονομικών κρίσεων;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet