Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Παιδικοί σταθμοί παραμένουν για τρίτη εβδομάδα κλειστοί
Κοινωνία

Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Παιδικοί σταθμοί παραμένουν για τρίτη εβδομάδα κλειστοί

Ότι «παιδικοί σταθμοί της Νέας Ιωνίας παραμένουν κλειστοί για τρίτη εβδομάδα εξαιτίας του κακού προγραμματισμού της δημοτικής αρχής» τονίζει ο Σπύρος Βανδώρος, αντιπρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία.

Ειδικότερα, ο κ. Βανδώρος αναφέρει:

«Παιδικοί σταθμοί παραμένουν κλειστοί για τρίτη εβδομάδα εξαιτίας του κακού προγραμματισμού της δημοτικής αρχής που ξεκίνησε εργασίες λίγες ημέρες πριν την έναρξη της λειτουργίας των σταθμών, χωρίς ενημέρωση των μελών της αντιπολίτευσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΒΡΕΦΟ.

Οι γονείς για τρίτη εβδομάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φροντίδα των παιδιών τους και την εργασία τους. Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΒΡΕΦΟ την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η δημοτική αρχή προτείνει να δοθεί παράταση στον εργολάβο η οποία ξεκινάει δύο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 12 Σεπτεμβρίου. Το Συμβούλιο διακόπηκε και δεν ολοκληρώθηκε λόγω της έντασης που προκάλεσε η πρόταση για παράταση εκ μέρους της διοίκησης.

Ανεπίδεκτη μαθήσεως η δημοτική αρχή συνεχίζει την τακτική που ακολούθησε στις εγγραφές των παιδιών όπου ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου ότι εγγραφές ξεκινούν το πρωί της ίδιας ημέρας με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ζητάμε από την πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ να συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για να ενημερωθούν τα μέλη του Συμβουλίου για την πορεία των έργων στους παιδικούς σταθμούς και κυρίως για να παρθούν οι ενδεδειγμένες αποφάσεις ώστε να σταματήσει η άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία γονέων και παιδιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet