Εργασίες συντήρησης, επισκευής και αναβάθμισης στα σχολεία της Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Εργασίες συντήρησης, επισκευής και αναβάθμισης στα σχολεία της Ν. Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας εκμεταλλεύτηκε την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, κατά τη διάρκεια της οποίας τα σχολεία παραμένουν κλειστά, πραγματοποιώντας εργασίες συντήρησης, επισκευής και αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων της πόλης.

«Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται οι εργασίες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της Νέας Ιωνίας, δημιουργώντας και φέτος ένα μεταμορφωμένο, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους», επισημαίνει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου.

Με τους ίδιους ταχείς ρυθμούς, προχωρούν οι επισκευές σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την πλειοψηφία των σχολείων να προετοιμάζονται για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

«Με γνώμονα τη βελτίωση των υποδομών και την προστασία των μαθητών, ο Δήμος μας συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και προχωρά πάντοτε σε όσες παρεμβάσεις κρίνονται απαραίτητες! Ευχαριστούμε από καρδιάς τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, το τμήμα Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές που, σε συνεργασία με τους διευθυντές, δίνουν τον μεγάλο αγώνα της προετοιμασίας των σχολικών μονάδων μας», δηλώνει η κ. Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet