«Ευχαριστώ» της δημάρχου Νέας Ιωνίας στους εργαζόμενους της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» της δημάρχου Νέας Ιωνίας στους εργαζόμενους της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας

Τη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου επισκέφθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, για να παραδώσει στον αντιδήμαρχο, στα στελέχη και στους εργαζομένους της υπηρεσίας, το βραβείο στη κατηγορία «Βοήθεια στο Σπίτι» από τα «Best City Awards 2020», αλλά και τις θερμές ευχαριστίες για την αποτελεσματικότητα της υπεράνθρωπης προσπάθειας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Κατά την επίσκεψή της, η δήμαρχος συνεχάρη τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Βλασσά, τη διευθύντρια κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, καθώς και τις εργαζόμενες στη «γυναικοκρατούμενη» διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, στις οποίες ευχήθηκε «χρόνια πολλά», λόγω της Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας, αλλά και τις ευχαρίστησε για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν με αποτέλεσμα την πανελλήνια διάκριση του Δήμου.

Η κ. Θωμαΐδου τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη σημαντική διάκριση που φέρατε στον Δήμο μας. Οφείλεται βέβαια στην άοκνη προσπάθειά σας, προκειμένου να σταθείτε δίπλα σε κάθε ευπαθή πολίτη και να δώσετε άμεσες λύσεις, ξεπερνώντας κάποιες φορές τις υπηρεσιακές δυνάμεις.

»Αυτό το βραβείο ανήκει σε εσάς και σε όλους τους συμπολίτες μας που υπομένουν με υπευθυνότητα τους περιορισμούς και τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας».

Ο κ. Βλασσάς, από την πλευρά του, σημείωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη, στους εργαζομένους και στους εθελοντές της υπηρεσίας μας για την καθημερινή και αμέριστη συμβολή τους, όλο αυτό το διάστημα, σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση. Από τη θέση ευθύνης μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλες και όλους για την άψογη συνεργασία, με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική και παραγωγική θητεία προς όφελος των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet