Καταγγελία κατά της υποδιευθύντριας του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας από το ΚΚΕ
Φωτογραφία: google maps/ Marios Aggelides
Κοινωνία

Καταγγελία κατά της υποδιευθύντριας του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας από το ΚΚΕ

Σε καταγγελία κατά της υποδιευθύντριας του 2ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας προχώρησαν οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, την οποία και κατηγορούν ότι κατέγραψε τα ονόματα των μαθητών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις με σκοπό την τιμωρία τους, «που όμως δεν έκαμψε την αποφασιστικότητά τους και τελικά έπεσε στο κενό», όπως αναφέρουν χαρακτηστικά.

«Είναι πολύ ελπιδοφόρο το ότι οι μαθητές κινητοποιούνται μαζικά, ώστε το έγκλημα των Τεμπών με τον θάνατο δεκάδων συμμαθητών τους και νέων ανθρώπων να μην συγκαλυφθεί και να παρθούν όλα τα μέτρα για ασφαλείς μεταφορές» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου προστίθενται τα εξής:

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στηρίζουν με όλες τις  δυνάμεις τους τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες συγκινητικές εκδηλώσεις των εργατικών σωματείων, των συλλόγων αυτοαπασχολούμενων και γυναικών των λαϊκών στρωμάτων, των Ενώσεων και Συλλόγων Γονέων και ιδιαίτερα της νεολαίας, των φοιτητών, των σπουδαστών και των μαθητών.

Για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στον βωμό του κέρδους. Γιατί εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές, αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet