Καταγγελία του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας κατά του διευθυντή του Κέντρου Υγείας
Φωτογραφία: dikaiologitika.gr
Κοινωνία

Καταγγελία του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας κατά του διευθυντή του Κέντρου Υγείας

Το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νέας Ιωνίας Αντώνη Χαραλαμπίδη καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, διότι « σε εντεταλμένη υπηρεσία υλοποίησης της κυβερνητικής πολιτικής επιδίωξε να εμποδίσει την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου και πέριξ να ενημερώσει του εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας για την μεγάλη κινητοποίηση στις 4 Νοεμβρίου».

Μεταξύ άλλων ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Ιωνίας αναφέρει ότι «η στάση του διευθυντή είναι κατάπτυστη. Με τραμπούκικη συμπεριφορά και με απειλές ότι θα καλέσει την αστυνομία να συλλάβει τον πρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων Νίκο Αθανασίου και σε ένα εμετικό παραλήρημα χυδαιολογούσε διαρκώς και στεκόμενος μπροστά στην πόρτα απαγόρευε την είσοδο στο κλιμάκιο του σωματείου.

Ακόμη, σημειώνει ότι «ο συγκεκριμένος διευθυντής είναι γνωστός για την απαράδεκτη συμπεριφορά του καθώς και στο παρελθόν όταν το Κέντρο Υγείας σταμάτησε τη λειτουργία του, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε και τότε από το σωματείο συνταξιούχων προκαλούσε και εκεί όμως, οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν και κατάφεραν να απομακρυνθεί από το κτήριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet