Επίσκεψη στην εμπορική αγορά Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν οι Κ. Ζαχαριάδης, Π. Σκουρλέτης και Δ. Χατζησωκράτης
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Επίσκεψη στην εμπορική αγορά Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν οι Κ. Ζαχαριάδης, Π. Σκουρλέτης και Δ. Χατζησωκράτης

Επίσκεψη στην αγορά του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν σήμερα (26/10) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης και Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νέας Ιωνίας και τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κανλή επισκέφθηκαν τους εμπορικούς δρόμους του Δήμου και συζήτησαν με τους καταστηματάρχες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας, κεντρικό ζήτημα η ανησυχία του κόσμου και των ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον νέο «πτωχευτικό κώδικα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών, Κ. Ζαχαριάδης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη δήλωσε:

«Είναι σαφές ότι μπαίνουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ζοφερή περίοδο με έκρηξη ανισοτήτων, φτώχιας, ανεργίας και μεγάλα προβλήματα ρευστότητας στον εμπορικό κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Η πολιτική της καλλιεργεί ανασφάλεια και φόβο!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet