Μήνυμα δημάρχου Ν. Ιωνίας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια
Κοινωνία

Μήνυμα δημάρχου Ν. Ιωνίας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

Μήνυμα προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων απευθύνει η δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς, τις απόφοιτες και αποφοίτους των Λυκείων της πόλης μας με ευχές και σκέψεις. Ευχές για την επιτυχία των στόχων σας και για μία εκπαιδευτική σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σας για τα επόμενα χρόνια!

Είναι αλήθεια ότι  ένα σημαντικό κλειδί για την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθηση. Και ένα σημαντικό κλειδί για την αυτοπεποίθηση είναι η προετοιμασία. Καταφέρατε, με τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας και των οικογενειών σας, να δώσετε τον καλό σας εαυτό και να πετύχετε με την επίδοσή σας ό,τι επιλέξατε σε μια τόσο πρωτόγνωρη συγκυρία λόγω της πανδημίας. Μπράβο σας!

Σκέψεις για το αύριο όλων εσάς, είτε εξασφαλίσατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια, είτε διαμορφώσατε άλλες επιλογές εκπαιδευτικής ή και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η όποια επιτυχία να θυμάστε είναι ένα ταξίδι, όχι ο προορισμός. Αυτός είναι να μπορέσετε να ζείτε τη ζωή σας έτσι όπως θέλετε εσείς. Αυτό, επιτρέψτε μου, είναι η πεμπτουσία της προσπάθειας όλων μας.

Σήμερα, η θέληση για ζωή και η υπόσχεση για μελλοντικά επιτεύγματα είναι η δέσμευση που προβλέπω από όλες και όλους σας.

Ως δήμαρχος της πόλης μας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι περιμένω πολλά από εσάς τα επόμενα χρόνια. Η πόλη μας σας έχει ανάγκη στις μεγάλες προκλήσεις που αναφύονται. Σας καλώ να συμβάλλετε και συνδιαμορφώσετε μαζί μας τη Δύναμη και την Προοπτική της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet