Μαθητές του 6ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο του δημαρχείου
Κοινωνία

Μαθητές του 6ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο του δημαρχείου

Το πρωινό της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018, σε ζεστό και χαρούμενο περιβάλλον, οι μαθητές του δεύτερου τμήματος της Γ΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο που βρίσκεται στον χώρο του δημαρχείου.

Τα χαμογελαστά πρόσωπα των μαθητών γέμισαν το δημαρχείο αισιοδοξία και χαρά. Οι μικροί μαθητές έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τον διευθυντή του σχολείου, κ. Πετρόπουλο, τη δασκάλα του τμήματος, κ. Τζιρτζιροπούλου, και τη δασκάλα μουσικής, κ. Παναγιωτοπούλου, με χαρά και ζωντάνια στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο με τα χρωματιστά στολίδια που είχαν κατασκευάσει και με πρόσωπα χαμογελαστά αντάλλαξαν ευχές.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, ο οποίος ευχήθηκε «Υγεία και Πρόοδο» στους μικρούς μαθητές, ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, καθώς και το προσωπικό του δημαρχείου, υποδέχθηκαν με ζεστασιά τους μικρούς μαθητές, προσφέροντάς τους μελομακάρονα, χυμούς και διάφορες γλυκές λιχουδιές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet