Μαθητές/τριες του Δημοτικού Νέας Ιωνίας συμμετείχαν στο πρόγραμμα eTwinning
Κοινωνία

Μαθητές/τριες του Δημοτικού Νέας Ιωνίας συμμετείχαν στο πρόγραμμα eTwinning

Κατά το σχολικό έτος 2021-22, οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Γ3 του Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό έργο συνεργασίας eTwinning «Πράσινα αποτυπώματα».

Το eTwinning είναι μία μαθητική κοινότητα όπου συνεργάζονται ευρωπαϊκά σχολεία και δημιουργούν από κοινού έργα συνεργασίας, ενώ υποστηρίζεται από το υπουργείο Παιδείας και το ΙΤΥΕ Διόφαντος.

Στο συγκεκριμένο έργο με την ονομασία «Πράσινα αποτυπώματα» έλαβαν μέρος μαθητές από την Ελλάδα και την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, συνεργάστηκαν οι μαθητές/τριες του Γ3 τμήματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας στην Αθήνα, οι μαθητές/τριες του Γ1 τμήματος και της Ειδικής Μονάδας του Α’Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, καθώς και οι μαθητές/τριες της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κοφίνου στη Λάρνακα.

Κύριο θέμα της συνεργασίας αποτέλεσε η προστασία του περιβάλλοντος, και πιο συγκεκριμένα, το οικολογικό αποτύπωμα που αφήνουμε στο περιβάλλον. Συμμετείχαν συνολικά 50 μαθητές από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τον Μάιο το 2022.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet