Μαχητική διαδήλωση στους δρόμους της Νέας Ιωνίας για την τραγωδία στα Τέμπη
Κοινωνία

Μαχητική διαδήλωση στους δρόμους της Νέας Ιωνίας για την τραγωδία στα Τέμπη

Πλήθος μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών, εργαζόμενων και συνταξιούχων συμμετείχαν στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαρτίου στην πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο κάλεσμα του ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» δεκάδες ήταν τα σωματεία, οι σύλλογοι γονέων, άλλοι μαζικοί φορείς της πόλης που ανταποκρίθηκαν.

Με αποφάσεις διοικητικών τους συμβουλίων στήριξαν και συμμετείχαν στην συγκέντρωση η Δ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Ν. Ιωνίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων παιδικών σταθμών Ν. Ιωνίας, ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου, 4ου, 6ου, 7ου, 10ου δημοτικού σχολείου, οι Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου και του 2ου Γυμνασίου,  οι Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου, 2ου και 6ου ΓΕΛ, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας (μέλος ΟΓΕ), το Παράρτημα Β/Δ Αθήνας της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), το Παράρτημα της Ν. Ιωνίας της Ένωσης συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας & Περιχώρων, η Σωματειακή Επιτροπή Ν. Ιωνίας του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας & πέριξ περιοχών, η Σωματειακή Επιτροπή του ΣΕΤΗΠ στην Skroutz και το Παράρτημα του ΕΣΥΝ στην Ν. Ιωνία.

Μετά τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν ακολούθησε «μαχητική πορεία», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στους δρόμους της πόλης.

Οι διαδηλωτές ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού τους στη μεγάλη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου, δίνοντα ραντεβού στις 11.30 στα Προπύλαια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet