Μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών παρέλαβε ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών παρέλαβε ο Δήμος Νέας Ιωνίας

Όπως ενημερώνει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, παρέλαβε μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα στα γραφεία της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας μεγάλες ποσότητες σε φρούτα και λαχανικά που εξασφαλίσαμε για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δημήτρη Μουλιάτο, τον πρόεδρο Παραγωγής Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, Κωνσταντίνο Σφύρλα, τον διευθυντή Λαϊκών Αγορών, Χάρη Πασβαντίδη, για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά αγάπης προς τους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την κοινωνία μας.

Ευχαριστούμε επίσης την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη Λαϊκών και Υπαίθριων Αγορών, Σταύρο Μελά, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανάγκες της πόλης μας και των πολιτών της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στη διευθύντρια, στους εργαζόμενους και στους εθελοντές της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας οι οποίοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουν τα τρόφιμα σε κάθε σπίτι ωφελούμενου που έχει ανάγκη.

Αυτές τις άγιες ημέρες τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας αποτελούν ύψιστη ανάγκη, ώστε να μην αισθανθεί κανένας μόνος και αβοήθητος τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παναγιώτης Βλασσάς, η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου, εργαζόμενοι και εθελοντές της διεύθυνσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet