Μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών πρόσφερε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στην Πεντέλη
Κοινωνία

Μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών πρόσφερε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στην Πεντέλη

Μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στον Δήμο Πεντέλης, τον ΣΠΑΠ, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν στη φωτιά της Πεντέλης, πρόσφερε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Ακόμη, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου μετέβη στο Νταού Πεντέλης όπου διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής, μίας περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους για τη Βόρεια Αττική.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά:

«Από την τηλεφωνική επικοινωνία με τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, τη σύντομη συνάντηση με τους αντιδημάρχους του Δήμου Πεντέλης Ηλία Τσουχνικά, Ελένη Πολίτη και Αναστασία Κοσμοπούλου και την επίσκεψή μας στο Νταού Πεντέλης συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για μία τεράστια καταστροφή σε έναν πνεύμονα πρασίνου της Βόρειας Αττικής.

Είμαστε δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν με κάθε διαθέσιμο μέσο, με είδη πρώτη ανάγκης και υγειονομικό υλικό, πάντοτε σε συνεχή επικοινωνία και αγαστή συνεργασία μαζί τους ώστε να επουλώσουμε τις πληγές που άφησε η πύρινη λαίλαπα σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στους πυροσβέστες, τους εθελοντές, σε αιρετούς και σε όσους δίνουν τη μάχη της επομένης ημέρας, αλλά κυρίως σε εκείνους που έχασαν σε μια νύκτα τα σπίτια τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet