Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Δήμο Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Ξεκίνησε η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Νέας Ιωνίας, τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Το Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΒΡΕΦΟ) του Δήμου Νέας Ιωνίας έχει φροντίσει σύμφωνα με τις εγκυκλίους των αρμόδιων υπουργείων και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, να είναι καθαρό το σύνολο των χώρων υποδοχής και διδασκαλίας και το προσωπικό επαρκώς προετοιμασμένο για την ασφαλή φιλοξενία βρεφών και νηπίων.

Η διοίκηση σημειώνει ότι σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΥ, η χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών είναι προαιρετική, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας (ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου) από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς.

Έως τώρα έχουν προσέλθει στους βρεφονηπιακούς σταθμούς τα παιδιά που φοιτούσαν το προηγούμενο έτος (επανεγγραφές), τις επόμενες ημέρες θα κληθούν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης στον σχετικό πίνακα.

«Οι υπηρεσίες του Δήμου και οι εργαζόμενοι στους σταθμούς βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και πάντα κοντά στους γονείς και στα παιδιά τους, που μας τα εμπιστεύονται στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, πάντα για την καλύτερη και ασφαλή διαβίωση τους στους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς» καταλήγει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet