Νέα Ιωνία: Θέμα χρόνου η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης της συμμορίας που άνοιξε πυρ σε καφετέρια
Φωτογραφία: hellenicpolice
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Θέμα χρόνου η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης της συμμορίας που άνοιξε πυρ σε καφετέρια

Νέες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία, όπου η «συμμορία L» άνοιξε πυρ κατά μίας καφετέριας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος θαμώνας, που είχε πάει στο καφέ για να δει αγώνα ποδοσφαίρου. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν κλείσει τον κύκλο των ερευνών τους και γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι δράστες, που έκαναν «γυαλιά – καρφιά» το κατάστημα εστίασης, στερώντας έτσι τη ζωή σε έναν 37χρονο υδραυλικό.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ραγδαίες, καθώς οι αστυνομικές Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και μάλιστα στο να εντοπίσουν τα ίχνη τους και να πραγματοποιήσουν τις συλλήψεις. Τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί, καθώς γνώριζαν το βεβαρημένο παρελθόν των δραστών, η παρουσία των οποίων στον ποινικό κώδικα θεωρείται «πλούσια», κατάφεραν να εντοπίσουν και τα πιθανά σημεία, στα οποία σύχναζαν και, μάλιστα, έκαναν και διακριτικές έρευνες στα «κρησφύγετα». Επομένως, θεωρείται θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και η σύλληψή τους.

Πώς άρχισε ο καυγάς

Ενα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί για το πως άρχισαν όλα στη Νέα Ιωνία φτάνοντας στους πυροβολισμούς που αντάλλαξαν τα μέλη των συμμοριών είναι να έγινε για την «προστασία» του μαγαζιού. Ωστόσο την ίδια στιγμή δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να αφορούσε διακίνηση ναρκωτικών. Οι κακοποιοί είχαν έντονο διαπληκτισμό με το 39χρονο θύμα να φέρεται να τους φώναξε να ηρεμήσουν όταν κατάλαβε πως ήταν συμπατριώτες του και πριν «πέσουν» οι μοιραίοι πυροβολισμοί.

Η γυναίκα του αδερφού του θύματος ανέφερε στο MEGA πως ο 39χρονος δεν είχε καμία σχέση με την συμμορία, ήταν ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Η ιστορία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γυναίκα του αδερφού του θύματος, ξεκίνησε όταν η μία ομάδα ήρθε να πάρει τα χρήματα της προστασίας, ειδοποιήθηκε η άλλη και βρέθηκαν οι δύο αντίπαλες ομάδες που διεκδικούν την προστασία της περιοχής, και έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Πριν τους πυροβολισμούς ξεκίνησε ο καυγάς. Το θύμα, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει τους είπε: «ελάτε ρε παιδιά σταματήστε, ηρεμήστε τώρα». Παράλληλα το θύμα πήγε στην κοπέλα που εργαζόταν και την ρώτησε εάν τους γνωρίζει, και κοπέλα ανέφερε πως δεν τους γνώριζε. Όταν «αγρίεψε η κατάσταση», το θύμα σηκώθηκε να φύγει γιατί κατάλαβε ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών, εκείνη τη στιγμή έπεσαν οι πυροβολισμοί, με τη μία σφαίρα να βρίσκει τον 39χρονο στην κλείδα. Ο άτυχος 39χρονος κατέληξε μετά από δύο ώρες  στο νοσοκομείο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet