Νέα Ιωνία: Νέα δεδομένα για τη δολοφονία στην καφετέρια – Τι εξετάζει η Αστυνομία
Φωτογραφία: freepik.com
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Νέα δεδομένα για τη δολοφονία στην καφετέρια – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Στα ίχνη των δραστών για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, όπου και έφυγε από τη ζωή ένας 39χρονος υδραυλικός, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Κατά πληροφορίες, τα έξι εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί αφορούν σε μέλη της εγκληματικής ομάδας «L», για τους οποίους υπήρξε αναφορά ότι βρέθηκαν στο σημείο μετά από αίτημα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης για ένα τρίτο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια, με το μαχαίρωμα ενός 16χρονου από ομάδα ανηλίκων, ενώ το έβδομο ένταλμα αφορά σε ένοπλο που ήταν στην παρέα του 39χρονου και συμμετείχε στο επεισόδιο των πυροβολισμών το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία εξετάζει νέα δεδομένα για τη δολοφονία, αφού είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο νεκρός υδραυλικός να μην δέχτηκε τις σφαίρες από λάθος. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αδερφός του υδραυλικού, που βρισκόταν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία και δέχθηκε τα πυρά από τη συμμορία των Αλβανών, είχε θέματα μαζί τους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο υδραυλικός φαίνεται εκείνο το βράδυ να μπήκε στη μέση και να τους ρώτησε για ποιον λόγο βρίσκονται στο μαγαζί. Έτσι, φαίνεται πως δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί μάλιστα έχουν βρει και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο εξετάζουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας εξετάζεται αν φώναξε τη συμμορία για να μάθει ποιος είχε μαχαιρώσει τον 15χρονο παιδί του. Επίσης, ο αρχηγός της συμμορίας των Αλβανών είχε δεχθεί απόπειρα, κάτι για το οποίο θεωρούσε υπεύθυνο τον αδερφό του υδραυλικού που έπεσε νεκρός. Οι αστυνομικοί τώρα εξετάζουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet