Νέα Ιωνία: Οι πολίτες στήριξαν τη δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Οι πολίτες στήριξαν τη δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία

Μεγάλη και συγκινητική η ανταπόκριση της Νέας Ιωνίας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς τον λαό της Ουκρανίας, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (5/5) το δημαρχείο της πόλης κατακλύστηκε από ένα πρωτοφανές και συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες σε είδη πρώτης ανάγκης.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι αυτή ήταν η δεύτερη δράση του Δήμου Νέας Ιωνίας από την αρχή της ρωσικής εισβολής στα ουκρανικά εδάφη, έχοντας έως τώρα συμβάλλει καθοριστικά στην ανακούφιση τόσο των Ουκρανών που δοκιμάζονται στη χώρα τους, όσο και των περίπου 20.000 Ουκρανών προσφύγων που έχουν έρθει στην πατρίδα μας.

Τον συντονισμό της μεγάλης συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας είχε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, παρουσία της αντιδημάρχου Ελένης Χατζή και η πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα.

Στη δράση παραβρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet