Νέο ασφαλές προαύλιο στο 7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Νέο ασφαλές προαύλιο στο 7o Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Με εντατικούς ρυθμούς, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των σχολικών μονάδων του Δήμου Νέας Ιωνίας, με βάση το πρόγραμμα που υλοποιεί σε ό,τι αφορά τη συνολική αναβάθμιση των σχολείων.

Συγκεκριμένα, με την ευκαιρία της διακοπής λειτουργίας των σχολείων λόγω του εορτασμού του Πάσχα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο προαύλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, οι οποίες περιλάμβαναν εξομάλυνση και επίστρωση της ασφάλτου του χώρου με κατάλληλο αντιολισθητικό υλικό και αντίστοιχη διαγράμμιση του εμβαδού των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν κι άλλες παρεμβάσεις που αφορούν εργασίες συντήρησης στο προαύλιο, εργασίες μόνωσης, καθώς, επίσης, και ελαιοχρωματισμού των αιθουσών διδασκαλίας.

Σε σχετική δήλωσή της η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: «Η δημοτική αρχή έχει προτεραιότητα να βρίσκονται οι κτηριακές υποδομές των σχολείων της πόλης σε πολύ ψηλά λειτουργικά επίπεδα. Με σωστό προγραμματισμό και στοχευμένα έργα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας, στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, πάντοτε με ευαισθησία σε ότι αφορά την ασφάλεια των μαθητών μας και με καλαισθησία σε ό,τι αφορά την αισθητική αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων της Νέας Ιωνίας μας».

Από την πλευρά της η διευθύντρια του σχολείου Μαρία Μποζούκη δηλώνει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Νέας Ιωνίας για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας για ανακατασκευή του δαπέδου του προαυλίου με αντιολισθητικό υλικό, είναι πολύ σημαντικό έργο για την ασφάλεια των μαθητών μας και για την αισθητική αναβάθμιση του προαυλίου χώρου. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου και την αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου. Είμαστε βέβαιοι πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και στα υπόλοιπα αιτήματά μας, διότι τα παιδιά μας αξίζουν μια ποιοτική εκπαίδευση σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet