Να καλυφθεί το διοικητικό κενό από τον θάνατο του Γ. Ιωάννου ζητούν ΟΠΑΝ και Ενότητα για τη Ν. Ιωνία
Κοινωνία

Να καλυφθεί το διοικητικό κενό από τον θάνατο του Γ. Ιωάννου ζητούν ΟΠΑΝ και Ενότητα για τη Ν. Ιωνία

Ο Σπύρος Αμανατίδης, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΝ Δήμου Νέας Ιωνίας και ο Χρήστος Κανλής, επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, δημοτικός σύμβουλος, καλούν τη δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για να καλυφθεί το διοικητικό κενό που έχει επιφέρει ο θάνατος του τέως προέδρου του ΟΠΑΝ, Γιάννη Ιωάννου.

Ειδικότερα, οι κ.κ. Σπ. Αμανατίδης και Χρ. Κανλής σημειώνουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητή κ. δήμαρχε,

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη Γιάννη Ιωάννου και τα συλλυπητήριά μας, στην οικογένεια του και σε εσάς.

Με την παρούσα επιστολή, σας τονίζουμε πως βρισκόμαστε στο μέσο του Αυγούστου και είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει επιστολή από τον ΟΠΑΝ προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπου θα ζητά την έγκριση της επιτροπής προσλήψεων, που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει ο ΟΠΑΝ σε προσλήψεις μουσικών για το Δημοτικό Ωδείο, την πολυφωνική χορωδία, παραδοσιακή χορωδία, καλλιτεχνικό διευθυντή ωδείου, γυμναστή για μπαλέτο και γυμναστή για το ΤΑΕ KWOΝ DO.

Η απουσία του αγαπητού προέδρου και φίλου, Γιάννη Ιωάννου, αφήνει ένα διοικητικό κενό, που πρέπει να καλυφθεί και να προχωρήσει η επιστολή, ώστε να λειτουργήσουν τα τμήματα του ΟΠΑΝ τη νέα περίοδο 2021-2022.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, λόγω διοικητικών αδυναμιών, κάποια τμήματα δεν λειτούργησαν ή τα μαθήματα άργησαν να ξεκινήσουν, ακόμα και με ηλεκτρονικά μέσα, με αποτέλεσμα να χαθεί το πρώτο εξάμηνο και οι εξετάσεις των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας, ώστε να προχωρήσουν, άμεσα, οι διαδικασίες και να λειτουργήσουν, με κάθε πρόσφορο τρόπο, τα τμήματα του ΟΠΑΝ, για την περίοδο 2021-2022.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet