Ολική αναβάθμιση για τις παιδικές χαρές στη Ν. Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολική αναβάθμιση για τις παιδικές χαρές στη Ν. Ιωνία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ολική αναβάθμιση και ο εκ βάθρων εκσυγχρονισμός όλων των παιδικών χαρών της Νέα Ιωνίας, οι οποίες σχεδιάζονται εξ αρχής σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα, με νέα σύγχρονα και πιστοποιημένα όργανα για ασφαλή δραστηριότητα και ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης, όπως αναφέρει η δημοτική αρ΄χη.

«Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, ως δημοτική αρχή προχωρήσαμε στη ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας Παιδικών Χαρών του Δήμου Νέας Ιωνίας, ξηλώσαμε τις προηγούμενες επικίνδυνες κατασκευές και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους εσάς ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές σύμφωνα με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές και σε ένα πλαίσιο εύρυθμης λειτουργίας και χρηστής διαχείρισης, με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών» σημειώνει η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου, και προσθέτει:

«Γυρίζουμε σελίδα αλλάζοντας όψη σε κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας με νέους, σύγχρονους και ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας και δραστηριότητας για τα μικρά παιδιά μας και μια αξιόπιστη επιλογή για τους γονείς. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα των εργασιών και σας ευχόμαστε να απολαύσετε με ασφάλεια, αλλά και σεβασμό, τις νέες σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές της πόλης μας. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε την πόλη μας! Η Νέα Ιωνία μας αλλάΖΕΙ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet