Ο Δήμος Νέας Ιωνίας παρέλαβε υγειονομικό υλικό από Περιφέρεια Αττικής και ΠΕΔΑ
Κοινωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας παρέλαβε υγειονομικό υλικό από Περιφέρεια Αττικής και ΠΕΔΑ

Μια μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες) παρέλαβε ο Δήμος Νέας Ιωνίας από την Περιφέρεια Αττικής και την ΠΕΔΑ, σε μια προσπάθεια να ενίσχυσης των Δήμων προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για την προάσπιση της υγείας των εργαζομένων.

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, παρουσία της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαΐδου, από την έδρα της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη και από τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Αττικής, του προέδρου Γιώργου Μαρκόπουλου.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, θέλοντας να εξάρει τη συμβολή τους αυτή, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη για την προσφορά μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού προς τον Δήμο μας. Οι ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης και με ενωμένες τις δυνάμεις μας δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα για την κάλυψη των εκτεταμένων αναγκών παροχής κοινωνικών υπηρεσιών της τοπικής κοινωνίας.

»Ευχαριστούμε και τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Γεώργιο Μαρκόπουλο, για τη βοήθεια και τη συμβολή του ως θεσμικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δίνοντας κι εκείνος υγειονομικό υλικό, βοηθώντας στη δύσκολη αυτή συγκυρία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet