Ο Δήμος Ν. Ιωνίας αποχαιρέτισε με ιδιαίτερο τρόπο τα παιδιά που αποφοίτησαν από το Δημοτικό
Κοινωνία

Ο Δήμος Ν. Ιωνίας αποχαιρέτισε με ιδιαίτερο τρόπο τα παιδιά που αποφοίτησαν από το Δημοτικό

Μια ευχάριστη έκπληξη, την τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, περίμενε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Ιωνίας, στους οποίους ο Δήμος μοίρασε αναμνηστικά δώρα για την αποφοίτησή τους από το δημοτικό και την εισαγωγή τους πλέον στη δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Οι μαθητές αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα το δώρο του Δήμου, το οποίο, όπως είπαν, θα τους συντροφεύσει στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Αυτή την ιδιαίτερη μέρα επισκεφθήκαμε, μαζί με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, Αγγελική Δούκα, τα 11ο και 15ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Ιωνίας, στον Περισσό, προκειμένου να συνομιλήσουμε με μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και με τους διευθυντές Γιώργο Κοκορομύτη και Σταύρο Χρανιώτη, αντίστοιχα» σημειώνει η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου και προσθέτει:

«Επίσης, στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε τη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Νέας Ιωνίας, στην Αλσούπολη, όπου συναντηθήκαμε με το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διευθύντρια Μαρία Παναγιωτοπούλου. Στις συζητήσεις διαπιστώθηκε η άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ σχολικών μονάδων και Δήμου, σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά, που δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Ευχόμαστε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν καλές και ξέγνοιαστες διακοπές. Τις αξίζετε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet