Ο Δήμος Ν. Ιωνίας προετοιμάζεται για την επερχόμενη κακοκαιρία
Κοινωνία

Ο Δήμος Ν. Ιωνίας προετοιμάζεται για την επερχόμενη κακοκαιρία

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νέας Ιωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της επερχόμενης κακοκαιρίας, καθώς έχει ήδη τοποθετηθεί η αλατιέρα που διαθέτει σε όχημά του για να επέμβει άμεσα σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα από τα χιόνια ή τον παγετό.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που είναι σε ισχύ, προβλέπεται κακοκαιρία έως και τη Δευτέρα (15-02-2021) με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις.

Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για αποφυγή ατυχημάτων ή κατά την έξοδό τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.

Επίσης στον Δήμο Νέας Ιωνίας λειτουργεί γραμμή υποστήριξης (τηλ. επικοινωνίας 210 2756000) για κάθε πολίτη που έχει ανάγκη και για όποιον ενδιαφέρεται να παρευρεθεί σε θερμαινόμενο χώρο του Δήμου για να προστατευτεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet