Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας: Όχι στη μεταφορά απορριμματοφόρων δίπλα σε σχολεία
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας: Όχι στη μεταφορά απορριμματοφόρων δίπλα σε σχολεία

Να μην μεταφερθούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου στη γειτονιά της Αλσούπολης ζητεί η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νέας Ιωνίας, με αφορμή την πρόταση της δημάρχου, Δ. Θωμαΐδου.

Συγκεκριμένα, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας αναφέρει:

«Η λύση στο πρόβλημα της απομάκρυνσης των απορριμματοφόρων από το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας, δεν είναι η γειτονιά της Αλσούπολης. Η πρόταση της δημοτικής αρχής της κ. Θωμαΐδου να έρθουν τα φορτηγά απορριμματοφόρα του Δήμου στην Αλσούπολη δεν αποτελεί λύση του προβλήματος.

Το οικόπεδο της ALTEC, όπως συνηθίζουμε να ονομάζουμε, βρίσκεται απέναντι από τις σχολικές μονάδες της Αλσούπολης και η μεταφορά των απορριμματοφόρων του Δήμου, ακριβώς απέναντι από σχολεία της πόλης είναι πρόβλημα και όχι λύση.

Η Καλογρέζα και η Αλσούπολη έχουν ανάγκη από σύγχρονες σχολικές μονάδες και από χώρους που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο χώρος του οικοπέδου της πρώην ALTEC είναι ο χώρος των ανθρακωρυχείων της Καλογρέζας-Αλσούπολης με μεγάλο ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό φορτίο. Είναι ιστορικό και πολιτικό λάθος ένας τέτοιος χώρος να μετατρέπεται σε γκαράζ βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νέας Ιωνίας, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Αλσούπολης και θεωρεί πως η μεταφορά του στόλου οχημάτων του Δήμου Νέας Ιωνίας πρέπει να γίνει σε βιομηχανική περιοχή εξυπηρετώντας τους εργαζόμενους και τη λειτουργία της υπηρεσίας του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet