Παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τους Ρουμελιώτες στη δήμαρχο Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τους Ρουμελιώτες στη δήμαρχο Νέας Ιωνίας

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλε στη δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, το πρωί της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019, η μεικτή τετράφωνη χορωδία της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Πέτρου Μήτσου.

Η δήμαρχος υποδέχθηκε τα μέλη της Ένωσης με θερμές ευχές για καλή χρονιά και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τη συμβολή τους στη διατήρηση της παράδοσης και στο έργο τους που ξεπερνά τα όρια της Νέας Ιωνίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, Αθανάσιος Ραφτόπουλος, πλαισιωμένος από τη γενική γραμματέα, Ευαγγελία Λιτοσελίτη, και μέλη του συλλόγου με παραδοσιακές φορεσιές, έδωσε αναμνηστικό δώρο στη δήμαρχο και όλοι της ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή δύναμη για την εκπλήρωση των στόχων της.

Τα κάλαντα μαζί με τη δήμαρχο άκουσε η αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Ελένη Χατζή, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Αντώνης Καρβουνιάρης, η γενική γραμματέας του Δήμου, Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Ιωάννης Ιωάννου, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, Αγγελική Δούκα, και εργαζόμενοι του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet