Παραδόθηκε στον Δήμο Γορτυνίας η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στη Ν. Ιωνία για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας
Κοινωνία

Παραδόθηκε στον Δήμο Γορτυνίας η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στη Ν. Ιωνία για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας

Την έμπρακτη βοήθεια και στήριξη προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας του Δήμου Γορτυνίας προσέφερε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, καθώς παραδόθηκαν μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, που είχαν συγκεντρώσει πολίτες και φορείς της πόλης, ως ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου Αυγούστου.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Ελένη Χατζή, παρέδωσαν τα δέματα στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, παρουσία του δημάρχου Γορτυνίας, Στάθη Κούλη και του προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) Πάικου Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τη Νέα Ιωνία για τη συγκινητική και μεγάλη συνεισφορά προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Γορτυνίας.

«Για μία ακόμα φορά η Νέα Ιωνία μας, οι κάτοικοι και οι φορείς της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου μας και αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και τη βαθιά αίσθηση αλληλεγγύης στην προσπάθεια οι συνάνθρωποί μας να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας. Ευχή και ελπίδα όλων μας να μην ζήσει κανείς ξανά παρόμοιες καταστροφές!» σχολιάζει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet