Παρατείνεται η συγκέντρωση ειδών στη Ν. Ιωνία για τους πληγέντες των πυρκαγιών
Κοινωνία

Παρατείνεται η συγκέντρωση ειδών στη Ν. Ιωνία για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Αττικής, της Εύβοιας και της Ηλείας ο Δήμος Νέας Ιωνίας, μετά τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης και όχι μόνο, επιδεικνύοντας πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό παρατείνεται η συγκέντρωση των αγαθών, η οποία γίνεται στο δημαρχείο της πόλης (Αγίου Γεωργίου 40) από τη Δευτέρα 16/8/2021 έως και την Τετάρτη 18/8/2021, από τις 9:00 – 20:00

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

Τρόφιμα: Νερά, χυμοί, γάλα εβαπορέ, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση (μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, μπάρες δημητριακών, κράκερς κ.ά.), ξηρά τροφή για γάτες και σκύλους.

Είδη ευρείας κατανάλωσης: Χαρτί κουζίνας, χαρτί τουαλέτας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες, αντισηπτικά, μάσκες, είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνι χεριών, αφρόλουτρα, σαμπουάν κ.ά.).

Για πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλ. αριθμούς 213 2000492- 500.

«Σας ευχαριστούμε για τη συγκινητική ανταπόκρισή σας. Η Νέα Ιωνία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά της» σχολιάζει σχετικώς η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet