Παρέμβαση της παράταξης Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία για ζητήματα της λαϊκής στον Περισσό
Κοινωνία

Παρέμβαση της παράταξης Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία για ζητήματα της λαϊκής στον Περισσό

Στο ζήτημα της ώρας λήξης, καθώς και σε αυτό του καθαρισμού του δρόμου της λαϊκής αγοράς στον Περισσό, παρενέβη η παράταξη Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά:

«Ένα πρόβλημα που διαχρονικά οι δημοτικές αρχές της Νέας Ιωνίας δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν αφορά στην ώρα λήξης της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στον Περισσό και κυρίως τον καθαρισμό του δρόμου, πριν παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει αντιπαράθεση μεταξύ των εργαζόμενων στον τομέα καθαριότητας του Δήμου μας και των παραγωγών της λαϊκής αγοράς. Ως Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία πιστεύουμε ότι με διάλογο στον πυρήνα του προβλήματος, παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών, μπορούν να δοθούν λύσεις ή τουλάχιστον να γίνουν βήματα προς τη θετική κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της Αλλαγής για τη Νέα Ιωνία Βασίλης Χριστοδούλου και στελέχη της παράταξης συνομίλησαν με τον αντιπρόεδρο λαϊκών αγορών και υπεύθυνο της λαϊκής του Περισσού Βαγγέλη Μαστορίδη, αλλά και με εργαζόμενους στον Δήμο.

Προτείναμε τον άμεσο διάλογο όλων των εμπλεκόμενων φορέων, την ενημέρωση μέσω φυλλαδίου από πλευράς σωματείου προς όλους τους κατόχους πάγκου στη λαϊκή για τήρηση του ωραρίου αλλά και της υγιεινής που τόσο ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Ο κ. Μαστορίδης δεσμεύτηκε για δικές του ενέργειες ενημερώνοντας μας παράλληλα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι του με κύριο ζήτημα την ακρίβεια γεγονός που μειώνει τον τζίρο τους κι οδηγεί τους περισσότερους καταναλωτές να ψωνίσουν αργά το μεσημέρι που πέφτουν οι τιμές.

Ως Αλλαγή πιστεύουμε ότι μέσα από τον διάλογο και το κλίμα συνεργασίας μπορούν να λυθούν πολλά ζητήματα ώστε όλες οι πλευρές να μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά για το καλό των δημοτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet