ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Συνεχίζουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις – Να επαναπροσληφθεί η εκπαιδευτικός στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Συνεχίζουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις – Να επαναπροσληφθεί η εκπαιδευτικός στη Νέα Ιωνία

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» συμμετείχε σε νέα παρέμβαση στη Νέα Ιωνία, όπου σωματεία και φορείς δήλωσαν ξανά πως «οι εκπαιδευτικοί δεν φιμώνονται» και ζήτησαν να ανακληθεί η «απαράδεκτη απόλυση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευσης Ν. Αττικής “Ο Βύρων” από το φροντιστήριο Πρωτοπορία».

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει σχετικά:

«Η αλληλεγγύη από τα σωματεία εκπαιδευτικών και τα συνδικάτα πανελλαδικά, τους φορείς της Ν. Ιωνίας και της ευρύτερης είναι απόδειξη ότι αυτή η απόλυση θίγει κάθε εργαζόμενο. Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι με σωρεία αντιλαϊκών μέτρων και προσπάθεια καταστολής των αγώνων μας μία πρέπει να είναι η στάση μας: συσπείρωση στα σωματεία μας και αλληλεγγύη μεταξύ μας για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και να θέσουμε στην προμετωπίδα των αγώνων μας τις δικές μας πραγματικές ανάγκες για ζωή και εργασία με δικαιώματα.

Οι συγκεντρωμένοι καταγγείλαμε την παρουσία της αστυνομίας που από πίσω της κρύφτηκε για άλλη μια φορά η εργοδοσία. Δηλώσαμε πως οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με πρώτο άμεσο σταθμό την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στην Επιθεώρηση Εργασίας Ν. Ιωνίας, όπου θα κληθεί η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου. Παράλληλα εκπαιδευτικοί της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης καλέσαμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και τα συλλαλητήρια των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών στις 15 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στα Προπύλαια και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Συνεχίζουμε δυναμικά στις επόμενες κινητοποιήσεις. Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος του, έρμαιο της κάθε εργοδοσίας. Μόνο με ενότητα και αλληλεγγύη θα έχει αποτέλεσμα οι αγώνες μας να επαναπροσληφθεί η συνάδελφος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet