Σε άμεση αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Ιωνίας
Κοινωνία

Σε άμεση αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών καλεί τους κατοίκους ο Δήμος Ιωνίας

O Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει ότι διαπιστώθηκε η ύπαρξη παράνομων αφισών, διαφημιστικών πλαισίων, πανό, banners κοκ εντός των διοικητικών ορίων του. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, και σύμφωνα με τον Ν. 2946/2001, αποτελεί  υποχρέωσή του η αποξήλωση και απομάκρυνση κάθε σχετιζόμενης με παράνομη υπαίθρια διαφήμιση κατασκευής, η οποία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια πεζών και οδηγών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος ρυπαίνοντας τον αστικό ιστό της πόλης μας.

«Σε αυτό το εγχείρημα προσδοκούμε στην πλήρη συμμόρφωσή σας και παρακαλούμε να προβείτε στην αποξήλωση όλων των παράνομων πανό κ.λπ.. που έχετε αναρτήσει, άμεσα» αναφέρει ο Δήμος προς τους κατοίκους, προσθέτοντας ότι «σε αντίθετη περίπτωση, σας γνωρίζουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι υποχρεωμένες να προβούν στην αποξήλωση, επιβάλλοντας παράλληλα και το ανάλογο πρόστιμο, γεγονός που δεν είναι στις προθέσεις μας».

«Παρακαλούμε για την συνεργασία σας, ώστε να διατηρήσουμε περιβαλλοντικά καθαρή την πόλη μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet