Σε εκδήλωση υγείας συμμετείχε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης»
Κοινωνία

Σε εκδήλωση υγείας συμμετείχε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης»

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετείχε στη δράση «Προτεραιότητα στην Υγεία μας, η οποία διοργανώθηκε από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, την Περιφέρεια Αττικής και τα ΚΕΠ Υγείας, την Παρασκευή 8 Απριλίου στο μητροπολιτικό πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, του φορέα διαχείρισης του πάρκου, των ΚΕΠ Υγείας και του ΕΔΔΥΠΠΥ. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δράσεις, ενώ διενεργήθηκαν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι και ενημερώσεις γύρω από θέματα όπως η οστεοπόρωση και οι σκελετικές παθήσεις.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης για θέματα πρόληψης υγείας, για πρώτες βοήθειες, την οδική ασφάλεια, το περιβάλλον, την ανακύκλωση, κ.ά. Τον Δήμο Νέας Ιωνίας εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Χατζή, η οποία συνομίλησε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ενημερώθηκε από εργαζόμενους σε οργανισμούς υγείας για τις δράσεις και τυχόν αντίστοιχες μελλοντικές πρωτοβουλίες στη Νέα Ιωνία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet