Σοκ στη Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο νεκρός στην καφετέρια – Ψάχνουν τη σκληρή συμμορία Αλβανών
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Κοινωνία

Σοκ στη Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο νεκρός στην καφετέρια – Ψάχνουν τη σκληρή συμμορία Αλβανών

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, 37 ετών, υδραυλικός στο επάγγελμα, είναι η «παράπλευρη απώλεια» των πυροβολισμών που έπεσαν χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε καφετέρια με ναργιλέδες στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, αφού δεν εμπλέκεται στον καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε μια παρέα επτά Αλβανών που εκείνη την ώρα ήταν στο μαγαζί. Ο 37χρονος βρισκόταν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όταν ξαφνικά μια σφαίρα τον πέτυχε στον ώμο, με αποτέλεσμα να αφήσει λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή.

Πώς ο τσακωμός παρέας κατέληξε σε τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, κάτι που είχε ως συνέπεια οι σφαίρες να πλήξουν τον ομοεθνή τους, ο οποίος -όπως προαναφέρθηκε- δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών οι επτά δράστες

Το μαύρο τζιπ που είναι σταθμευμένο έξω από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί, μόνο τυχαίο αμάξι δεν είναι. Είναι αμάξι το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του νεαρού Αλβανού.

Βάσει των πινακίδων του φαίνεται να ανήκει σε εταιρεία, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει σε ομάδα σκληρών ποινικών Αλβανών κακοποιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Καραϊσκάκη και στον Άγιο Παύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των επτά Αλβανών φέρεται να εμπλέκεται σε συμμορία που διακινεί ναρκωτικά. Μετά τον τραυματισμό του ομοεθνούς τους, η παρέα των «7» εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επί δύο ώρες οι γιατροί πάλευαν να τον κρατήσουν στη ζωή

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση συλλέγουν υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όσο και από άλλα σημεία που μπορεί να φανερώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet