Στην εκδήλωση της βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας η Δ. Θωμαΐδου
Κοινωνία

Στην εκδήλωση της βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας η Δ. Θωμαΐδου

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας παρευρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου.

Η Δ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρεθήκαμε για μία ακόμη χρονιά στην κοιτίδα των απογόνων των Σπαρταλήδων, για την κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας και για να καλωσορίσουμε το γενέθλιο έτος της πόλης μας.

Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα με υπέροχες μελωδίες από τη χορωδία Αλαγιωτών, με παρουσίαση αρχειακού υλικού, με βραβεύσεις αθλητών της σκακιστικής ομάδας της Ένωσης και με ένα φανταστικό μουσικό πρόγραμμα, καλωσορίσαμε το νέο έτος και δώσαμε την υπόσχεση και το 2023 να συνδιαμορφώσουμε από κοινού ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας, να αναδείξουμε τον μικρασιατικό πολιτισμό, να ζωντανέψουμε την ιστορία μας.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον πρόεδρο Λουκά Χριστοδούλου, στον επίτιμο πρόεδρο Χάρη Σαπουτζάκη και σε όλους τους Σπαρταλήδες της πόλης μας, που 100 χρόνια μετά, κρατούν αναμμένη τη Μικρασιατική φλόγα της μνήμης και φωτίζουν την ιστορία της Νέας Ιωνίας μας

Και του χρόνου, πάλι, όλοι μαζί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet