Στην κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας η δήμαρχος Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας η δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας βρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δ. Θωμαΐδου.

Η κ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση βρεθήκαμε στην κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας για να ανταλλάξουμε ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά, ένα ευτυχισμένο 2022, το δικό μας έτος Μικρασιατικού Ελληνισμού, που ξυπνά μέσα μας το χρέος να τιμήσουμε, όπως οφείλουμε και αξίζει, την ιστορία και τη μνήμη των ανθρώπων της Νέας Ιωνίας μας.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο εμβληματικός πρόεδρος Χάρης Σαπουντζάκης, στον οποίον η Ένωση απένειμε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου. Με αυτήν τη μέγιστη ηθική επιβράβευση υποκλιθήκαμε στο μεγαλείο ψυχής του και στην ανεκτίμητη παρακαταθήκη του για τη διαφύλαξη της ιστορικής κληρονομιάς των Σπαρταλίδων και γενικότερα της σύγχρονης ιστορίας της πόλης μας. Για εμάς, θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές μας, ένα διαχρονικό υπόδειγμα και σύμβολο του πολιτισμού μας, ένας ανυστερόβουλος υπηρέτης της Νέας Ιωνίας μας, ο αγαπημένος πρόεδρός μας.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε τον πρόεδρο Λουκά Χριστοδούλου,, έναν άξιο διάδοχο του Χάρη Σαπουντζάκη, που κατορθώνει επιτυχώς με αστείρευτες γνώσεις και ιδέες να αναδεικνύει και να διαφυλάσσει τις πλούσιες παραδόσεις μας και τη συλλογική μας μνήμη. Εύχομαι όλοι και όλες να συμβάλλουμε όλες και φέτος, ο καθένας και η καθεμία σε μια χρονιά ορόσημο για τη Νέα Ιωνία μας. Μελετώντας το παρελθόν πορευόμαστε στο παρόν και αλλάζουμε το μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet