Στην τελική ευθεία οι εργασίες ανακαίνισης των 2ου και 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Στην τελική ευθεία οι εργασίες ανακαίνισης των 2ου και 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ιωνίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης των 2ου και 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ιωνίας σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά:

«Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να βελτιώνουμε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας, σε μία προσπάθεια να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τα μικρά παιδιά της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης των 2ου και 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, στους οποίους έχουν πραγματοποιηθεί μεγάλες οικοδομικές εργασίες στο εσωτερικό τους, καθώς μονώσεις, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και χρωματισμούς στο εξωτερικό τους σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές και έπονται κι άλλοι σταθμοί.

Για εμάς, τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, είναι η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση και η δύναμη για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αμείωτα, με όλες μας τις δυνάμεις, οικοδομώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους εργάζονται, την πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ Ελένη Γρίβα, την Τεχνική Υπηρεσία μας, τους εργαζόμενους του Δήμου μας και το προσωπικό των βρεφονηπιακών σταθμών που συνεργάζονται για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα μικρά παιδιά της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet