Στη λαϊκή αγορά της Καλογρέζας η δήμαρχος Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Στη λαϊκή αγορά της Καλογρέζας η δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Τη λαϊκή αγορά της Καλογρέζας επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Απριλίου 2020, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου και τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Αντώνη Καρβουνιάρη.

Τόσο η δήμαρχος, όσο και οι αντιδήμαρχοι διαπίστωσαν ότι οι πωλητές έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, ενώ οι πολίτες τηρούν τις οδηγίες δίχως να θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Σε ελάχιστες περιπτώσεις χρειάστηκε να παρέμβουν οι δημοτικοί αστυνόμοι, κάνοντας αυστηρές συστάσεις σε όσους δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφάλειας για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, με αφορμή την επίσκεψή της στη λαϊκή αγορά, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αστυνομία που, κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην κοινωνία μας. Σήμερα διαπιστώσαμε ότι οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες διαθέτουν τα προϊόντα τους με υπευθυνότητα προς τους πολίτες, οι οποίοι με τη σειρά τους με προσοχή και την τήρηση των μέτρων κάνουν τα ψώνια για το πασχαλιάτικο τραπέζι τους. Για εμάς προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργιά των λαϊκών αγορών, να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού και να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet