Στο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας οι οικονομικοί απολογισμοί των Σχολικών Επιτροπών
Κοινωνία

Στο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας οι οικονομικοί απολογισμοί των Σχολικών Επιτροπών

Βασική δέσμευση της δημοτικής αρχής Ν. Ιωνίας, όπως αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της, ήταν και παραμένει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, η εξασφάλιση της διαφάνειας στη διαχείριση όλων των υποθέσεων του Δήμου και ιδιαίτερα των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ενδεικτική της βούλησης να υπάρξει πλαίσιο υγιούς και αποτελεσματικής διαχείρισης, όπως υποστηρίζει, ήταν η υποβολή προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο των οικονομικών υπολογισμών των Επιτροπών.

«Σημειώνεται ότι από το 2011(!) έως και σήμερα, δυστυχώς, δεν είχαν συνταχθεί ούτε και υποβληθεί σχετικοί απολογισμοί, με γνωστά τα προβλήματα που προέκυψαν για την εύρυθμη λειτουργία τους» τονίζει η διοίκηση του Δήμου και προσθέτει:

«Εμείς, ως δημοτική αρχή, πήραμε την πρωτοβουλία, με τη συνεργασία των υπηρεσιών, και με διάθεση νοικοκυρέματος αντιμετωπίσαμε επιτυχώς εκκρεμότητες υψίστης σημασίας για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με τη ψήφιση των απολογισμών ανοίγει μια νέα περίοδος με διαφάνεια, δημόσιο απολογισμό και συνεχή διαβούλευση. Σεβόμαστε το δημόσιο χρήμα και το αξιοποιούμε προς όφελος των δημοτών και μόνο αυτών!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet