Στο ΟΑΚΑ για πολτοποίηση τα οργανικά απορρίμματα που άφησε η «Μήδεια» στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

Στο ΟΑΚΑ για πολτοποίηση τα οργανικά απορρίμματα που άφησε η «Μήδεια» στη Νέα Ιωνία

«Η κακοκαιρία “Μήδεια” πέρασε, αλλά η δουλειά συνεχίζεται στον Δήμο μας για να επαναφέρουμε την πόλη σε ομαλή κατάσταση», όπως αναφέρει η δήμαρχος της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η κ. Θωμαΐδου σημειώνει τα εξής:

Απομακρύνουμε τα πεσμένα δέντρα, τα κλαδιά τα οποία εναποτίθενται σε ειδικό χώρο στο ΟΑΚΑ, όπου στη συνέχεια γίνεται η διαδικασία πολτοποίησης των κλαδιών για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικού και κοπής των κορμών των δέντρων.

Πρόκειται για μια δράση ανακύκλωσης και διαχείρισης των οργανικών απορριμμάτων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τίποτα δεν πάει χαμένο και ότι οι συνέπειες ενός έντονου καιρικού φαινομένου μπορούν να προσφέρουν οφέλη για το περιβάλλον και για τους πολίτες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζομένους του Δήμου, που όλες αυτές τις ημέρες, αλλά και σήμερα Κυριακή, αψήφησαν τις δύσκολες συνθήκες και με σκληρή προσπάθεια συνέβαλαν, ώστε να επανέλθει τάχιστα σε πλήρη λειτουργία η πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet