Συμβουλές για μία νεοφυή επιχείρηση έλαβαν οι συμμετέχοντες στην ημερίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας και του ΟΠΑΝ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συμβουλές για μία νεοφυή επιχείρηση έλαβαν οι συμμετέχοντες στην ημερίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας και του ΟΠΑΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Ιωνίας σε μία γενικότερη προσπάθεια να στηρίξει και να ενθαρρύνει τους νέους και νέες επαγγελματίες που επιθυμούν να ξεκινήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, στη διάρκεια της ημερίδας ο πρόεδρος του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ) Διονύσης Σπηλιόπουλος παρείχε στους συμμετέχοντες εξατομικευμένες και καινοτόμες συμβουλές ανάπτυξης μιας νεοφυούς επιχείρησης, με τεκμηριωμένη πληροφόρηση και χρήσιμα εργαλεία της εποχής.

Στο τέλος ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων του κ. Σπηλιόπουλου με τους συμμετέχοντες και η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τους διοργανωτές για την προσφορά του σε αυτή την επιμορφωτική συνάντηση.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλη Σπηλιωτόπουλο και ο ΟΠΑΝ από την πρόεδρο Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet