Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας

Θέματα που αφορούν αρμοδιότητες της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τη συνεργασία της Αυτοδιοίκησης, τόσο για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και των ανθρωπιστικών δράσεων, όσο και την ανάπτυξη δικτύων πολιτισμού, εκπαίδευσης και άθλησης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψήφιου  περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ Παπανικολάου.

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον σεβασμιότατο Γαβριήλ Παπανικολάου, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν πεφωτισμένο ιεράρχη με όραμα και σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, επισήμανε ότι προτεραιότητα του συνδυασμού του, Νέα Αρχή για την Αττική, είναι να συνεχιστεί η εποικοδομητική συνεργασία με την Εκκλησία.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι στόχος του είναι μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας και της Εκκλησίας να δημιουργηθεί ένα δίκτυο πολιτισμού, εκπαίδευσης αλλά και άθλησης.

«Μέσα από μια σωστή και οργανωμένη προετοιμασία και με την κατάλληλη επιστημονική συνεργασία για την κατάρτιση ειδικών μελετών Περιφέρεια και Εκκλησία μπορούμε να δημιουργήσουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής κυψέλες πολιτισμού, εκπαίδευσης και αθλητισμού.

»Ως αυριανός περιφερειάρχης θα στηρίξω με κάθε δυνατό μέσο το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Θα είμαι δίπλα, αρωγός και σύμμαχος του εμπνευσμένου κλήρου που εργάζεται για να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet