Συνάντηση Δ. Θωμαΐδου με τη διοίκηση της ΟΣΥ Α.Ε. για τις διακοπές δρομολογίων
Κοινωνία

Συνάντηση Δ. Θωμαΐδου με τη διοίκηση της ΟΣΥ Α.Ε. για τις διακοπές δρομολογίων

Με αφορμή τις περικοπές δρομολογίων των λεωφορείων του ΟΣΥ, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, επισκέφθηκε μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστα Κουλούρη, τα γραφεία του Οργανισμού και μετέφεραν στον διευθύνοντα σύμβουλο, Γεώργιο Γλυκό, και στον γενικό διευθυντή, Κίμωνα Κάτσα, τα προβλήματα μετακίνησης που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες της Νέας Ιωνίας.

Σε κλίμα διάθεσης συνεργασίας, μεταξύ άλλων, ζητήθηκαν άμεσα η αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων προκειμένου να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Αλσούπολης, της Καλογρέζας και του Περισσού.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΟΣΥ Α.Ε. διαβεβαίωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας, ότι θα εξετάσει τα αιτήματα του Δήμου και θα δρομολογήσει λύσεις που θα βελτιώσουν το συγκοινωνιακό έργο και θα συμβαδίζουν με τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

«Συνεχίζουμε με συνεχή παρακολούθηση και έντονη διεκδίκηση τις προσπάθειες, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση και την αναδιοργάνωση της δημοτικής συγκοινωνίας, με νέα σύγχρονα λεωφορεία, τη βελτίωση των υπαρχόντων και συχνά δρομολόγια για κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας» τονίζει σχετικά η δήμαρχος Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet