Συνελήφθη 71χρονος στο Σοφικό για τον φόνο της γυναίκας του
Κοινωνία

Συνελήφθη 71χρονος στο Σοφικό για τον φόνο της γυναίκας του

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 3 Ιουνίου 2017 στο Σοφικό Κορινθίας, από κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Κορίνθου, 71χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ο ανωτέρω κατηγορούμενος μετέβη στο Τ.Α. Νέας Ιωνίας και δήλωσε την εξαφάνιση της 70χρονης ημεδαπής συζύγου του.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, κλιμάκιο αστυνομικών των προαναφερόμενων Υπηρεσιών μετέβη στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας όπου και τον εντόπισε. Σε περαιτέρω ερωτήσεις των αστυνομικών για την υποτιθέμενη εξαφάνιση της συζύγου του, ο 71χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι την είχε δολοφονήσει.

Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς το σφυρί, με το οποίο φέρεται να κτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι και τους οδήγησε στο Νεκροταφείο Σοφικού, όπου τους υπέδειξε το μέρος που είχε τοποθετήσει τη σορό της 70χρονης, εντός του οικογενειακού τους τάφου, όπου και ανευρέθη.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet