Συνεργασία Δήμου Ν. Ιωνίας – ΕΔΑ Αττικής για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου
Κοινωνία

Συνεργασία Δήμου Ν. Ιωνίας – ΕΔΑ Αττικής για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου

Τα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής επισκέφτηκε ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, ώστε να ενημερωθεί από τον γενικό διευθυντή, Δημήτριο Παπακώστα, τον τεχνικό διευθυντή, Χρήστο Σκουλίδα και τον διευθυντή Ανάπτυξης Υποδομών, Γιάννη Ντρούκα, για τα σχέδια επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου, καθώς και για το «Νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου σε κατοικίες από την ΕΔΑ Αττικής» που ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου 2019.

Το δίκτυο φυσικού αερίου στον Δήμο Νέας Ιωνίας εκτείνεται, σύμφωνα με τον Δήμο, σε 67 χλμ. φτάνοντας το 51% ποσοστό διείσδυσης κατά μήκος του οδικού δικτύου και απαριθμεί 1.212 παροχές και 2.005 μετρητές. Στο πρόγραμμα επεκτάσεων δικτύου της ΕΔΑ Αττικής για το 2019 έχουν ενταχθεί οι οδοί: 28ης Οκτωβρίου, Αγγέλου Σικελιανού, Καλλισθένους, Μοσχονησίων και Πιττακού.

Ο κ. Γκότσης ενημερώθηκε για τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους δημότες οι οποίοι επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου. Στόχος και των δύο φορέων είναι η αύξηση του ποσοστού διείσδυσης ώστε το φυσικό αέριο να τροφοδοτήσει όλο και περισσότερους καταναλωτές στον Δήμο Νέας Ιωνίας μέσα στην επόμενη πενταετία, αλλά και ο εντοπισμός των περιοχών του Δήμου χωρίς δίκτυο με τις περισσότερες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος ώστε να ενταχθούν σταδιακά στο νέο πρόγραμμα ανάπτυξης δικτύου της Εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet