Σωματειακή Επιτροπή Ν. Ιωνίας: «Παρών» στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια στις 8/10
Κοινωνία

Σωματειακή Επιτροπή Ν. Ιωνίας: «Παρών» στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια στις 8/10

Στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στην πλατεία Σημηριώτη συμμετέχει η Σωματειακή Επιτροπή Νέας Ιωνίας του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού & Ξενοδοχείων Ν. Αττικής.

Η Σωματειακή Επιτροπή Νέας Ιωνίας αναφέρει σχετικά:

«Έπειτα από συνεδρίαση της Σωματειακής Επιτροπής αποφασίσαμε τη συμμετοχή στην μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια που μας επιβάλλεται και να διεκδικήσουμε μέτρα ουσιαστικής ανακούφισης, από κοινού με το Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ”, το Συνδικάτο Οικοδόμων (Παράρτημα Ν. Ιωνίας), τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Ιωνίας, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 11:00.

Αγωνιζόμαστε για να ζήσουμε και θα νικήσουμε. Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν οικογένειες που να κρυώνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, να υπάρχουν παιδιά που να μένουν έξω από παιδικούς σταθμούς, μαθητές που κρυώνουν στο σχολείο. Στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε από την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή, τόσο στο εισόδημα μας, με την εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς όσο και τις απαράδεκτες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκαζόμαστε να ζήσουμε. Απαντάμε ενιαία με οργάνωση και μαζικοποίηση του Συνδικάτου μας και συμπορευόμαστε με κοινή πάλη με τα υπόλοιπα Σωματεία και φορείς της περιοχής μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που ζουν και εργάζονται στην Νέα Ιωνία και στις γύρω περιοχές, να δώσουν μαζικά το “παρών” στη μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet