Τα εργοτάξια έργων υποδομής στη Νέα Ιωνία επισκέφθηκαν οι παρατάξεις Ενότητα και Δύναμη Ζωής
Κοινωνία

Τα εργοτάξια έργων υποδομής στη Νέα Ιωνία επισκέφθηκαν οι παρατάξεις Ενότητα και Δύναμη Ζωής

Η δημοτική παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία και η παράταξη Δύναμη Ζωής, πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στα εργοτάξια των μεγάλων έργων υποδομής που σχεδιάστηκαν την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο (δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης) και χρηματοδοτήθηκαν και δημοπρατήθηκαν από την περιφερειακή διοίκηση της κ. Δούρου (επικεφαλής της Δύναμης Ζωής), όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Κανλής και ο τέως δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, παρουσία της τέως περιφερειάρχη κ. Δούρου και του περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Μπαλάφα, επισκέφθηκαν:

  • Το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ στο Ο.Τ. 150 (11.5 εκατομμυρίων).
  • Τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα (προϋπολογισμού 8.5 εκατομμυρίων) που αντιμετωπίζουν οριστικά τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνταν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς Αλατσάτων, Πάρσης και Ελ. Βενιζέλου.

Στην επίσκεψη στα εργοτάξια παραβρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, για να ενημερώσει τους παριστάμενους για την εξέλιξη των έργων, ενώ νωρίτερα έγινε ολιγόλεπτη συνάντηση με αξιωματούχους του Δήμου, έξω από το δημαρχείο της πόλης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα της εξέλιξης των έργων, αλλά και επισημάνθηκε πως πρέπει να αποζημιωθούν κάτοικοι και επιχειρηματίες της οδού Αλατσάτων, όπου οι περιουσίες τους υπέστησαν ζημιές από την εξέλιξη των έργων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet