Τα «παιχνίδια» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας και τα άλυτα προβλήματα του 6ου Δημοτικού Σχολείου
Κοινωνία

Τα «παιχνίδια» στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας και τα άλυτα προβλήματα του 6ου Δημοτικού Σχολείου

Πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των γονιών καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας, με αφορμή τα όσα έγινα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 16 Μαΐου. Μια συνεδρίαση στην οποία η συγκεκριμένη παράταξη, είχε φέρει θέμα για την αποκατάσταση του προαύλιου χώρου του 6ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο -όπως επισημαίνει- έχει αποτελέσει «εστία ατυχημάτων εδώ και χρόνια».

Η εν λόγω συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ, όμως, αφού δεν κατέστη εφικτή η απαρτία, γεγονός το οποίο η Λαϊκή Συσπείρωση χρεώνει στην παράταξη του κ. Παναγιώτης Μανούρη, Δημιουργία Αλληλεγγύη, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τη Λαϊκή Συσπείρωση- «θεώρησε πιο σημαντική την παρουσία του στην προεκλογική συγκέντρωση του κ. Καιρίδη της Ν.Δ. από την επίλυση αυτού του τόσο σημαντικού προβλήματος».

Την ίδια στιγμή η Λαϊκή Συσπείρωση τα… βάζει και με τη δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία «κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης παρέμεινε κλεισμένη στο γραφείο της και δεν μπήκε καν στον κόπο να κατέβει και να συναντήσει τους γονείς, δείχνοντας έτσι προκλητικά την αδιαφορία της στον αγώνα των γονιών για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του σχολείου», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, η παράταξη του κ. Μανούρη ισχυρίζεται, μέσω ανακοίνωσής της, ότι εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο με 14 αιρετούς σε σύνολο 41 συμβούλων, άρα μπορεί να γίνει απαρτία με τους 27 συμβούλους των υπολοίπων παρατάξεων. «Επομένως, το επαναλαμβανόμενο αφήγημα της δημοτικής αρχής ότι δήθεν η παράταξη του Παναγιώτη Μανούρη ματαιώνει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιβεβαιώνει για μια φορά ακόμη την υποκριτική, αναξιόπιστη και κακόβουλη στάση της» σημειώνει.

Στην ίδια ανακοίνωση, αναφερόμενη στη συνεδρίαση της 15ης Μαΐου αναφέρει ότι επρόκειτο να γίνουν τρεις ειδικές συνεδριάσεις και μία τ ακτική και «είναι νόμιμο δικαίωμα της παράταξής μας η αποχή μας από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση». Αιτιολογεί δε τη συγκεκριμένη αποχή λέγοντας ότι «προχωρήσαμε σε αυτή την πολιτική πράξη για να δηλώσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και να καταγγείλουμε τη δημοτική αρχή και την ίδια τη δήμαρχο, γιατί  εδώ και μήνες, ακόμα και χρόνια, δεν μας έχει στείλει καμία απολύτως απάντηση σε αλλεπάλληλες έγγραφες ερωτήσεις μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet