Τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων της Νέας Ιωνίας αναπτύχθηκαν σε εκδήλωση του ΚΚΕ
Κοινωνία

Τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων της Νέας Ιωνίας αναπτύχθηκαν σε εκδήλωση του ΚΚΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου η εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας, με θέμα «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι της Ν. Ιωνίας – Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον αθλητισμό».

«Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περίοδο που το ΚΚΕ έχει αναπτύξει μια πολύμορφη δραστηριότητα για τα προβλήματα που ταλανίζουν τα αθλητικά σωματεία της πόλης» σημειώνουν οι διοργανωτές και προσθέτουν: «Ξεδιπλώνοντας ένα πολύμορφο πρόγραμμα παρεμβάσεων, με συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων, με παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, στη Βουλή και σε κάθε αρμόδιο φορέα, διεκδικώντας λύσεις για τη συντήρηση και τη δημιουργία αθλητικών υποδομών και για τη βοήθεια που πρέπει να παρέχει η πολιτεία στα σωματεία, ώστε αυτά να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα και ο λαός της περιοχής να απολαμβάνει μαζικά τον λαϊκό αθλητισμό».

Στην εκδήλωση μαζικό «παρών» έδωσαν οι πρόεδροι, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων, στελέχη αλλά και αθλητές και προπονητές του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Ανατολή», του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Ίκαρος», του Α.Ο. Ν. Ιωνίας, της Α.Ε. Ελευθερούπολης, του Ομίλου Φιλάθλων Ν. Ιωνίας (ΟΦΝΙ) και του ΠΑΟ Αλσούπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet