Την κατανόηση των πολιτών κατά την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων ζητεί ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Την κατανόηση των πολιτών κατά την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων ζητεί ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Την κατανόηση των πολιτών του Δήμου Νέας Ιωνίας, και κυρίως όσουν κατοικούν στην περιοχή της Νεάπολης, ζητεί ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα.

Με ανοιχτή επιστολή του προς τους πολίτες ο δήμαρχος επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Κάτοικοι της Νεάπολης, και ιδιαίτερα εσείς επί των οδών στους οποίους ξεκίνησαν ή θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή των αγωγών ομβρίων, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος μας επέλεξε και προώθησε για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, έργα υποδομής, όπως είναι οι αγωγοί ομβρίων, για να θωρακίσει περισσότερο την πόλη μας σε πλημμυρικά φαινόμενα. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία, προϋπολογισμού 5.890.000 ευρώ, θα γίνουν περίπου 5.565μ. αγωγών σε διάφορες περιοχές.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα αντίστοιχα έργα στη συνοικία της Καλογρέζας και συνεχίζουμε με την κατασκευή των αγωγών στη συνοικία της Νεάπολης, ενώ ακολουθούν και άλλες συνοικίες του Δήμου μας. Για τη συνοικία της Νεάπολης, τα έργα θα γίνουν σημειακά επί των οδών Τυρολόης, Νίγδης, Κυκλάδων, Χανίων, Ρεθύμνου, Μηδείας, Αναγεννήσεως, Λευκωσίας, Ν. Γιαννά, Υγείας, Παρθενίου και Δεμιρδεσίου.

Αγαπητοί συνδημότες,

Πιστεύουμε ότι για την ολοκλήρωση των έργων θα χρειαστεί τόσο η δική σας υπομονή όσο και η συμβολή σας για την επισήμανση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που τυχόν προκύψουν κατά την εκτέλεση αυτών. 

Στο τέλος όμως όλοι μας θα μπορούμε να αισθανόμαστε πιο σίγουροι και περισσότερο ασφαλείς απέναντι σε προβλήματα πλημμυρών που έχουν ταλαιπωρήσει τον Δήμο μας παλαιότερα.

Χάρτης Δήμου Ν. Ιωνίας όπου διεξάγονται αντιπλημμυρικά έργα

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet