Τι απαντά ο Δήμος Ν. Ιωνίας για το θέμα λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων
Αθλητισμός

Τι απαντά ο Δήμος Ν. Ιωνίας για το θέμα λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων

Στις ανακοινώσεις που επικρίνουν τη δημοτική αρχή για τη μη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων κατά τη φετινή περίοδο απαντά εμμέσως ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας, «έχοντας ως πρώτιστη ευθύνη την ασφάλεια των παιδιών και την προάσπιση της δημόσιας υγείας», ενημερώνει ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης που αφορούν τη λειτουργία των κατασκηνώσεων για το έτος 2020.

Προσθέτει δε, ότι από τις πρώτες ανακοινώσεις της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων δεν υπήρξε αναφορά για τις δημοτικές κατασκηνώσεις, κάτι που αναμένεται προσεχώς από την κεντρική διοίκηση και ανάλογα με την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των μέτρων και της επιστροφής στην κανονικότητα.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής, όπως τονίζει, «είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του θεσμού των παιδικών κατασκηνώσεων με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων». Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος αναμένει τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών και των συναρμοδίων φορέων προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες αναλόγως, προσθέτοντας:

«Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις και τα σχετικά δελτία τύπου του Δήμου για την ορθή και έγκυρη ενημέρωσή τους. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση όταν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet