Τρία νέα δημοτικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους της Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Τρία νέα δημοτικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους της Ν. Ιωνίας

Τρία νέα δημοτικά λεωφορεία, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, απέκτησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, σχολιάζει:

Η παράταξή μας, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ως δημοτική αρχή έφερε στην πόλη μας τρία καινούργια λεωφορεία, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τα οποία αμέσως προσεχώς θα καλύψουν τις ανάγκες του επιβατικού κοινού της πόλης μας.

Είμαστε περήφανοι διότι ως δημοτική αρχή σε ένα χρόνο θητείας κατορθώσαμε να αναβαθμίσουμε τη δημοτική μας συγκοινωνία με την αντικατάσταση του δημοτικού της στόλου, διακαή πόθο των δημοτών μας, σύμφωνα με τα πρότυπα μιας σύγχρονης και ανθρώπινης πόλης.

Εμείς μιλάμε με πράξεις! Η αγορά των καινούργιων οχημάτων σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη χρήση των μαζικών μέσων μεταφοράς στην πόλη, ενδυναμώνει το εμπορικό της κέντρο, μειώνει τη χρήση του αυτοκινήτου μέσα στην πόλη, εξοικονομώντας θέσεις στάθμευσης, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που προξενείται από την αυξημένη κυκλοφορία των οχημάτων, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής.

Η ολοκλήρωση της αγοράς των καινούργιων λεωφορείων αποτελεί μια σειρά δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της ανασύνταξης της πόλης μας, την αναβάθμιση του οικιστικού της περιβάλλοντος, διευκολύνοντας την αστική κινητικότητα και το περιβαλλοντικό μας ισοζύγιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet